Vođeni treninzi

Naši treninzi su prilagođeni za decu i odrasle. Profesionalni treneri, profesionalna oprema, pozitivna atmosfera i timski duh.

  • U blizini centra grada
  • GSP linije 20,27,74,25p
  • Obezbeđen parking
  • Caffe bar
Table-tennis-weight-loss

Stoni tenis

Pruža Vam mogućnost da ovladate svojom koordinacijom, poboljšate Vaše reflekse i kondiciju, utičete na snalažljivost koju posedujete i iznad svega dobro se zabavite. Na profesionalnim stolovima imate mogućnost da se oprobate u igri sa 2 ili 4 igrača.

football, duel, ball

fudbal

Na prostranom terenu i savršenim uslovima na Vama je samo da se prepustite igri, na sve ostalo ćemo mi misliti. U sklopu objekta se nalazi i caffe bar u kom možete sačekati Vaše saigrače ili se opustiti posle treninga.

Fitness_triple

Fitnes

Neka vam vežbanje prvo postane navika a zatim možete preći na duže i intezivnije vežbanje. Da bi vežbanje postalo navika, mora se biti, što znači da je potrebno vreme da se naš um i telo naviknu na vežbanje i stekne kondicija.

poza-joga2

Joga

Drevna metoda samorazvoja poreklom iz Indije , podrazumeva upotrebu tehnika: fizičkih položaja, vežbi upravljanja pranom putem disanja, relaksaciono-meditativnih vežbi, koncentracije, meditacij i samorealizacije.

gimnastika

Ritmička gimnastika za decu

Veliki broj interesantnih vežbi koje uključuju mišiće celog tela, predstavljene su deci kao vid igre i zabave. Vaši mališani će biti oduševljeni u ovoj fenomenalnoj disciplini.

karate

karate za decu

Osim dobre kondicije karate vežba i daleko vrednije stvari - karakter i mentalno zdravlje. Karate do je put ka otkrivanju sebe. On očvšćuje telo. Povećava pažnju i volju. Razvija borbeni duh. Svako vežba svoj karate. Tehniku prilagođava sebi i svojim mogućnostima.