ko je najspretniji?

  • Kolege, vodio sam firmu kod lekara, urađene sve analize, nije dobro…
  • Pa, šta kaže?
  • Prepisao nam je jednom mesečno – TEAM BUILDING, BALON MIRIJEVO!

TEAM BUILDING, BALON MIRIJEVO, jedinstveni koncept sportskih aktivnosti za vas i vaše kolege, odmorite od posla, družite se, budite tim! Čekamo vas!

Table-tennis-weight-loss

Stoni tenis

Pruža Vam mogućnost da ovladate svojom koordinacijom, poboljšate Vaše reflekse i kondiciju, utičete na snalažljivost koju posedujete i iznad svega dobro se zabavite. Na profesionalnim stolovima imate mogućnost da se oprobate u igri sa 2 ili 4 igrača.

football, duel, ball

fudbal

Na prostranom terenu i savršenim uslovima na Vama je samo da se prepustite igri, na sve ostalo ćemo mi misliti. U sklopu objekta se nalazi i caffe bar u kom možete sačekati Vaše saigrače ili se opustiti posle treninga.

BalonMirijevo10

free climbing

Jedinstvenu šansa da na bezbedan način ostvarite svoje snove. Penjanje po veštačkoj steni će testirati sve veštine Vašeg tima a ujedno će im omogućiti nezaboravnu zabavu. Sadržaj je obezbeđen vrhunskom opremom i stručnim trenerima.

bubble soccer

Pravila igre su ista kao u standardnom fudbalu samo uz mnogo zabavniji način. Uz Bubble soccer bićete u mogućnosti da izvodite sve vratolomije o kojima ste mogli sanjati u igri fudbala. Takođe pružiće potrebnu razonodu Vašem timu, ali i vrhunsku zabavu.

00-BOLA-RODANTE

Zorball

Ekskluzivan i jedinstven sadržaj na ovim prostorima. Nudi Vam vratolomije koje će Vaši saradnici prepričavati. U unutrašnjost zorbbala moguće je smestiti dve odrasle osobe i cela aktivnost obezbeđena je najsavremenijoj i bezbednom opremom.

karate

Streličarstvo

Streličarstvo zahteva maksimum koncentracije, strpljenja i upornosti, a potrebni su vam kako fizička, tako i velika mentalna snaga. Pored testiranja Vaših sposobnosti sigurni smo da će ovaj vid rekreacije pružiti zabavu vašem timu i testirati timski duh.